Новини

Зелене Запоріжжя. Стартував новий етап проєкту «Озеленення планети» 01.10.2021

Один мільйон дерев = один мільйон людей! Під таким гаслом у Запоріжжі та області продовжується проєкт «Озеленення планети 2021». Вже 30 жовтня цього року у світі планується висадити один мільйон різноманітних дерев, тому організатори запрошують всіх охочих долучитися до масштабної та амбіційної еко-акції.

Детальніше
Порятунок екології – запорука розвитку і процвітання Запорізького краю 16.09.2021

Кожен житель Запоріжжя знає та розуміє, наскільки важливою в житті міста й регіону є екологічна проблема. Поганий стан екології – прямий шлях до економічного занепаду, соціальної депресії, культурного колапсу. Це все можна спостерігати якраз на прикладі Запоріжжя, адже останніми роками відтік «розумних кадрів» в інші міста та за кордон, і, як наслідок, гальмування розвитку в усіх сферах життєдіяльності місцевого соціуму напряму пов’язані з екологічною кризою, заручником якої став Запорізький край.

Детальніше
Шкільний портфелик - свято в кожну родину 30.08.2021

1 вересня – свято для кожної родини, в якої є школярі. Аби воно було яскравим, емоційно наповненим та безтурботним, БФ «Соціальні ініціативи бізнесу» та ТМ «Хлібодар» продовжує  добру традицію й допомагає сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Поєднання прагнень та цінностей БФ «Все можливо»,  БФ «Карітас  Запоріжжя»  та  РМ «Карітас-Спес-Бердянськ» створюють справжнє диво й запалюють одночасно десятки дитячих посмішок.

Детальніше
У Запорізькому регіоні презентували масштабний проєкт «Ліси громади» 11.08.2021

10 серпня у Запоріжжі презентували проєкт «Ліси громади», ініційований Благодійним Фондом «Соціальні ініціативи бізнесу» спільно з Запорізькою обласною радою та ДП «Запорізьке лісомисливське господарство». 40 тисяч сіянців сосни кримської висадять цієї осені на територіях декількох громад області. Першою до проєкту долучилася Широківська громада.

Детальніше
У мене є майбутнє - свято для дітей з прифронтових територій 01.06.2021

Соціальні Ініціативи Бізнесу разом із HD-group виступили благодійними партнерам на заході, який запам'ятається надовго: посмішками, обіймами, цікавими іграми та майстер-класами.

Детальніше
Соціальні ініціативи бізнесу відсвяткували перший день народження 24.05.2021

“Соціальні ініціативи бізнесу” відсвяткували одразу три свята. В свій перший день народження ми нагородили учасників та партнерів “Озеленення планети-2021” у Запорізькій області та презентували новий арт-каталог робіт мистецького пленеру «Хортиця крізь віки».

Детальніше
“Соціальні ініціативи бізнесу” зайняли перше місце у регіональному конкурсі “Благодійна Україна” 19.05.2021

«Перший рік роботи фонду, і вже перше місце у номінації "Місцева благодійність"», - це Світлана Ванюхіна, директорка фонду, не може стримати емоцій, адже серед претендентів кожен був гідний отримати заповітне янголя.

Детальніше
«Озеленення планети - 2021» у Запоріжжі, Україні та світі: результати екоініціативи 26.04.2021

З гордістю повідомляємо, що незважаючи на всі обставини та пандемію, екоініціатива “Озеленення планети-2021” відбулась! Відбулась не лише у Запоріжжі та області, а й в усьому світі.

Детальніше
Кордони допомоги розширились: «Соціальні ініціативи бізнесу» передали пасхальну допомогу в Мелітополі 26.04.2021

Благодійний фонд «Соціальні ініціативи бізнесу» передав благодійну допомогу на території модернізованого хлібокомбінату в Мелітополі.

Детальніше
У Запоріжжі стартувала еко-ініціатива “Озеленення планети-2021”: як все відбувалося 10.04.2021

Запоріжжя та область стали частиною глобальної еко-ініціативи “Озеленення планети - 2021”. Така подія у регіоні відбулась вже вдруге, проте масштаб озеленення значно виріс.

Детальніше